Valná hromada ČAKO, 22.3.2018

Valná hromada ČAKO, 22.3.2018Pouze pro členy asociace.

Vážení členové ČAKO,

srdečně Vás zveme na volební a historicky významnou Valnou hromadu, na které proběhne hlasování o fúzi s EMCC. Návrh textu smlouvy o sloučení je momentálně posuzován právníkem a bude všem zaslán před Valnou hromadou k seznámení.

Valná hromada se uskuteční 22.3. v hotelu Alwyn (Vítkova 26, Praha) od 15:00 do 19:30. V příloze naleznete pozvánku s programem.

Valná hromada bude také volební, proto přijměte naši výzvu k ohlášení Vaší kandidatury do funkcí ve vedení nové společné asocice. Dojde-li k odhlasování fúze, budeme pokračovat společně a bude voleno 5 osob do funkcí radních (funkce není honorována, je na dobrovolnické bázi). Ze zvolených osob bude pak Radou volen jeden Prezident a ostatní zvolení si rozdělí oblasti zodpovědnosti. Funkční období Rady jsou 3 roky. Spolu s případnou fúzí by došlo k navázání na best practice obou organizací. Z ČAKO s sebou přínášíme koncept zapojení členůdo dění asociace, který nalezl nejjasnější podobu v našich Pracovních skupinách. Nově by skupiny tvořily tým podporující práci jednotlivých členů Rady. Radní bude garantem fungování dané skupiny a její spojkou s vedením asociace. Zaměření jednotlivých radních jsou po vzájemném odsouhlasení obou vyjednávacích týmů rozdělena takto:

• Akreditace a etika,
  • Marketing a členství,
  • Věda a výzkum,
  • Organizace akcí a supervizí.

+ pátý člen rady: Prezident, který je členem ústředních orgánů EMCC, kde má hlasovací právo při rozhodování.

Velmi podobné rozdělení radních mají i jiné národní pobočky EMCC. Radní jsou tak v kontaktu se svými protějšky na mezinárodní úrovni (proto je důležité jazykové vybavení kandidátů na tyto role).

Neváhejte a přijďte, kandidujte - přispějete tím k profesionalitě koučování a šíření dobrého jména naší profese v ČR.

Napište nám, pokud možno s předstihem, zda přijdete na info@cako.cz a ohlašte svou kandidaturu. Na Valné hromadě dostanete prostor několika minut na osobní představení před samotnou volbou.

Neváhejte se na nás obrátit v případě jakýchkoliv dotazů či nejasností.

Se všemi se těšíme naviděnou na Valné hromadě!

Prezidium ČAKO - Vladimír, Radka, Pavel

Souborové přílohy ke stažení